Fotoutstilling, meg?

Hei igjen. 

En annen oppgave vi har fått i år var å lage en plakat til en fotoutstilling med et eller flere bilder som er egenprodusert. Jeg syntes denne type oppgave egentlig er ganske morsom så for meg ble oppgaven tatt godt imot. Jeg tenkte først å bruke et bilde jeg tok på Island da jeg var der ifjor men etter hvert så ombestemte jeg meg. Jeg valgte heller å ta et bilde på avstand av The London Eye. Jeg ville prøve å bruke fargene som var på bilde på skriften samt bakgrunnen. Resultatet syntes jeg ble helt greit, men tar alltid selvfølgelig litt tid å starte med prosjekter igjen etter en lang og deilig ferie. Her er resultatet mitt. 


Utstillingen er selvfølgelig ikke ekte, men lærerikt var det. Over ser dere jeg har en gradient fra hvitt til lillabrunt. Det er fordi byggingen på bilde er hvit og muren er lillabrun. 

- Maria

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Hovind

Maria Hovind

17, Hole

Hei, jeg heter Maria Hovind og er 17 år ifra Hole. På denne bloggen skal jeg for det meste skrive om skolebaserte ting og legge ut oppgaver jeg har jobbet med. Håper du vil følge med videre.

Kategorier

Arkiv

hits