Habitus

Mandag forrige uke fikk vi enda en oppgave. Denne oppgaven handlet om Habitus, noe halvparten av klassen helt sikkert ikke visste hva var en gang. Habitus er rett og slett de erfaringene du tar med deg gjennom livet. For eksempel hvis du ser en mann med store runde briller og et lyn i pannen vet du at det er Harry Potter.

 

a)     Oppgaven var: Foto
Du skal ta tre fotografier, som man tydelig må ha en forkunnskap for å kunne forstå. Formatet er A4, enten stående eller liggende. Bildene skal settes inn i InDesign, med en passende forside.

Den av de jeg vil vise til dere er Tord Asle Gjerdalen. Han er en profesjonell skiløper som oftest har på seg pilotbriller. Det ville jeg basere oppgaven på. Først skulle vi lage tre grovskisser og en finskisse. Deretter måtte vi få skissene godkjent så kunne vi ta bilde. Det var ikke lov å redigere bildet for mye, men litt kontraster og lys var vel det jeg redigerte.


Jeg er dårlig til å tenke komposisjonsprinsipper, det gylne snitt og slikt når jeg tar bilder, noe som er veldig dumt. Men jeg syntes alt i alt at bildet ble ganske stilig. Grunnen til at jeg tok bilde med grønn bakgrunn er at jeg ville vise litt forskjell ifra hvordan man ellers ser han. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Hovind

Maria Hovind

17, Hole

Hei, jeg heter Maria Hovind og er 17 år ifra Hole. På denne bloggen skal jeg for det meste skrive om skolebaserte ting og legge ut oppgaver jeg har jobbet med. Håper du vil følge med videre.

Kategorier

Arkiv

hits