Under my umbrella

For en uke siden fikk vi en oppgave å ta et bilde som skulle inneholde en paraply. Dette sa oppgaven:

 

?   Velg ett av bildene dine og beskriv kort hva du vil utrykke, beskrivelse av komposisjon

            og en vurdering av bildet ditt- hva ble bra? Hva kan forbedres?

Jeg kom godt i gang med litt idemyldring og inspirasjon men selve prosessen gikk det ikke fullt så bra med. Vi har hatt mye lekser de siste ukene så denne oppgaven ble litt skjøvet til siden.

 


Some days these are your best friend, but not to day.

Over ser dere bildet mitt. Siden det er så bra vær for tiden ville jeg gjerne vise det på en god måte, derfor valgte jeg å bruke på gummistøvler og paraply, mens solen skinte litt i bakgrunnen. Horistontlinjen og støvlene skaper bevegelse i bildet, ved å ha vertikale og horisontale linjer i bildet. Det skaper også litt spenning. Den lilla paraplyen skaper store kontraster mot naturen i bakgrunn med rolige nøytrale farger. Trærne i bakgrunnen skaper en god enhet. 

I ettertid ser jeg at jeg kunne jobbet litt hardere med planleggingen og prosessen, men likte samtidig bilde veldig godt. Følte jeg fikk frem en god bevegelse i bildet, men jeg kunne gjort det bedre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Hovind

Maria Hovind

17, Hole

Hei, jeg heter Maria Hovind og er 17 år ifra Hole. På denne bloggen skal jeg for det meste skrive om skolebaserte ting og legge ut oppgaver jeg har jobbet med. Håper du vil følge med videre.

Kategorier

Arkiv

hits